Överlever på frukost!!!

Det finns en kille (Lowe) han överlever på frukost.Det är sant han äter aldrig nåt i skolan. Men till frukost äter han som en vuxen. Det här äter han till frukost stegt ägg,rostat bröd,mjölk och flingor,två koppar te,äpple eller annan frukt,fil,gröt och varm choklad. Nu undrara ni säcker hur jag vet allt det där,jo när jag såg att han inte åt nåt frågade jag bara och så sa han det. Det är ganska svårt att komma ihåg allt det där som han äter till frukost. Det är ingen ide att han tar nån tallrik han anvender den ju inte. Det finns en annan kille (Hampus) han frossar i sig maten oavset vad det är för mat. Han tar kanske 3 fulla tallrikar med mat. Jag fattar inte hur han gör.                         




     Må så gott igelkott

Min kattunge!!!

Min kattunge heter Marabo. Jag vet det är ett ovanligt namn på en katt men det pasar bra. Måste sluta skriker mer sen.

Väck mig inte!

 Det här är jag i Turkiet på ett fem stjärnigt hotell en tidig morgon. Det var jätte mysigt på hotellet, men dom körde nån gympalåt på morgonen så det var litte jobbigt att vakna till den låten därför ser jag litte småsur ut.  

     Må så gott igelkott.


På helgen

På helgen ska man slappa det gör jag iallafall. Jag tar det lugnt då,det är min tid med familjen och jag kan slappna av. Det är så skönt att bara vara. Det är teater på lördag förmiddag, då kan jag utstråla mig och känna att jag är viktig för andra. Ibland går jag bara och tänker på att det ska bli lördag. Men när jag var litten så var jag tokig på helngen. Jag sprang runt och hoppade omkring.
Mamma sänger alltid att jag började sjunga effter maten ( mat mycke mat god mat) litte pinsamt va. Helngen är ändå det bästa.


    Må så gott igelkott!!!

 


I skolan

I skolan är det kul ibland och tråkigt.
Jag har det rätt bra i skolan,men med kompisar är det inte lika bra,jag blir inte mobbad men jag känner mig lite utanför ibland,men alla kan vel känna så antar.
Det finns vel ingen som har det perfekt i skolan. Men om jag tänker på det så har jag det faktist rätt bra i skolan. Iallafall det är kul och jag trivs det räker för mig men ibland skulle jag villja han det bätter men man kan inte ändra på det. Jag är glad jag att jag ändå har många vänner,det kunde vara vere.

RSS 2.0