Hej ingen och förlåt

Hej!
Jo jag vill säga förlåt för att jag inte skrivit på länge.
Men det har hän så mycket!

1. Mitt dansläger har slutat och vi sprang varje morgon. I början var det jätte jobbigt men i slutet av veckan var det sköt. Jag har säkert berättat det tusen gånger men det gör jag ändå. Vi dansade Street, DISCO och Balett.

2. Andra dagen på läggret var jag sååå himla trött och när jag kom hem skulle jag duscha. Men jag märkte inte ens att jag hade klädderna på!!!! Det märkte jag när jag kom ut från duschen! PINSAMT!

3. Jag har lärt mig att göra en kanin på datorn. Här är den.  (\__/)
                                                                                                 (  "_ " )
                                                                                                (   u   u  )  En tjok kanin des utom! Inte världens finaste eller coolaste men ändå.

Danslägger!

Hej!
Igår började mitt danslägger. Det är så kul. Vi dansar DISCO, Street och balet. En annan jätte bra sak är att Sofia går på samma lägger som jag! Kul va, det ät i alla fall kul för mig. Snart så ska jag åka iväg till läggret så jag tar det här snabbt.
Ni vet kille som jag skrev om i inlägget: Show time, va på dansläggret en liten stund. Han skulle typ hämta sin lilasyster. Tyvärr kände han inte igen mig >_< . 
Jag tror jag kommer bli galen om inte jag får veta. Den här killens nanm ser jag typ över allt, på skyltar och i böker. Inte nog med det jag ser hans ansikte på molnen. Aså det är världens problem!Hjälp mig!  Oj! Bussen går om 4 MIN!!!!



Hej då! 

Regn+Skolavslutning=(>-<)

Hej, hallå, tja, god dag, mochning kommer inte på något mer.
Idag är det den fösta dagen på SOMMARLOVET!! Åh vad det är häligt att det är sommarlov men på skolavslutningen var det inte lika härligt. Det regnade och vi som skulle sjunga utomhus. Blä. Nä så farligt var det inte men lite sund var det.
Jag ska göra jätte mycket i sommar, det är Husarö, dans läger, teater läger och så klart ska jag vara med mina kompisar.

                                             Själv klart ska jag vissa er en sommarbild!

 Inte så sommrig men söt.              

Sist men inte minst:

Tack och nytt!

Hej!
Nu har jag inte skrivit på länge men jag har haft hult upp så nu ska jag berätta om allt.
1. Jag vill säga tack till Hanna (hannizi.blogg.se) Som ska hjälpa mig med min header!!! Jippi!
2. Jag har klippt mig eller min frisör har klippt mig men a ni fattar.
3. Det har varit en musikal som hete Kärleken på Myrängstorpet. Den var så bra! Femmorna hade gjort det jätte bra med sångerna och teatern. Det bästa var nog att de hade sånn inlevelse och det har hänt på riktigt.
4. Jag ska nog ta bort den här bloggen. Om ni tycker att den ska vara kvar skriv en komentar eller skriv en komentar om vad den ska heta. Men jag är inte säker på om jag ska eller inte.


                  Hej då+ bild!


                        
         

En annan människa

Hej alla bloggisar!
Just nu lysnar jag på The Fame av Lady Gaga. Jag tycker hon/han är jätte bra. Det går ett ryckte om att Lady Gaga är både tjej och kille! Alltså jag är som annan människa på min blogg. Jag är nog lite mer ehh... ehh... typ oalvarlig på riktigt. Här på bloggen är jag lite mer tråkig.  Jag är väldigt galen och skämtar mycket, fast på ett bra sätt. Ja det var typ det ända jag ville säga så nu vet ni!





Mitt i ansiktet

Hej!
Förlåt att jag inte skrivit på länge men jag har haft annat för mig.
Idag märkte jag en sak. A precis två finar mitt i ansiktet. Kul va >_<  Aså det är rätt jobbigt. Kan finarna inte sitta under luggen istället där ingen kan se dem. En till grej gör det ännu värre, det är röda och stora, sitter mitt melan ögonen där alla tittar. Usch va jobbigt men endå det kunde vara värre.



                                                 

RSS 2.0