Nu är vi vänner!

 Hej!!!
Jag har inte skrivit på länge. men det har inte hänt så mycket, så nu tänkte jag berätta en grej som hände idag. Jag och min kompis blev arga på varandra. Vi är vänner nu. Det känns bra att vi kan vara med varandra. När jag först blev arg på henne tänkte jag att vi inte skulle bli kompisar ingen ( det varb ett rätt stort bråk) men nu är vi jätte bra vänner.


Hej då alla bloggisar!!!!!


                                                   Lite bilder!!!!!!!!

               Det var allt!

Kom då sommarlov!

Hej!
Jag kan inte vänta tills det blir sommarlov. Det är så skönt med sommaren!!! Man kan gå och bada, vara ute hela dagen, vara med kompisar och bara slappa. Att det ska gå så långsamt. Det skulle vara mycket bätre om tiden gick snappt när man hade tråkigt och sakta när man hade roligt. Sommaren är min favorit tid på året. Allt är så skönt på sommaren. Solen som värmer på ryggen, fåglar som kvitrar... Åhh, vad jag längtar.


Hej då!!! 

Jag är jätte ledsen för det här

Hej alla ni som läser min blogg. Jag ville bara säga att det där om Melina det vill jag att ni inte pratar eller skriver om. Det blir bara dåligt om det kommer ut till flera än er. Jag var elak som skrev så om henne. Hon kan vara jätte snäll och rolig. Men det gäller även det om min klass och Bano. Jag förstår varför några hade skrivit elaka saker om mig. Men jag skulle vilja att alla bara glömmer det här.

Konstigt

Hej, hej alla bloggisar!
Nu var det ett tag sen jag skrev.
Jag har haft jätte knäppa drömmar de senaste två veckorna. En dröm var att en kille på min teater var mobad och jag var den ända som försökte stoppa det! Men sen när de slutat moba honom började alla kasta bakelser på mig och läraren. Helt knäppt aså. Det är den minst konstiga drömmen, i den konstiga drömmen var jag en apa som gav hästar myror i öronen!!!!
Ibland drömmer jag samma dröm två gånger i rad. Min hjärna är lite knäpp.


Hej då alla bloggisar!!!


RSS 2.0