Nobody's Perfect

tjena.
det va ett tag sen men ja jag hade ju en deprision senat somjag skrev(vilket ni kanske märkte) iaf skolan har ju börjat o jag fick världens bästa skolstart..... NOT.   aså det blev typ världens bråk mellan mig å några andra. jaja strunta i det ni det var inge viktigt
ja lyssnar på jessi j Nobody's Perfect. hon e bäst. hon skriver så bra låtar och hennes röst e fantastisk. aså hon sjunger jun typ inte rock men inte pop heller så hon har ju typ en egen stil.

Kings and queens

tjena jag lyssnar på kings and queens av 30 sekonds to mars.
kollade hur många som läste min blogg o de var så många fler än jag trodde. ni som läser kan ni typ skriva en kommentar o säga vem ni e jag vill liksom veta ;)
idag tänker jag nog läsa ut min bok TRUE BLOOD, KLUBB DÖD. någon som sett filmerna om true blood????
jaja ska iaf läsa nu så hejhej

:D MUSIK :D

Hej hej jag har tråkigt.
jaja jag lyssna på sweat snoop dogg ja det e väl ok. har liste svårt att sitta stil när jag lyssnar på musik. jag dansar typ fyra gånger i veckan så jag kan inte hålla mig när det finns musik i närheten. aaaaaaa jag får damp. jag e typ beroende av musik. aså jag märker det typ inte men varje dag när jag kommer hem från t ex skolan går jag till datorn o lyssnar på musik. jag märker det knappt men det e en dåligt vana jag fått.
Musikstillar jag hissar: ROCK
HEVY METALL
RAP
POP
Musikstillar jag inte gillar: Klassikt
R&B
jag har aldrig tänkt på det förut men jag mår typ dåligt om jag inte får lyssna på musik! XD

Saknar dig

Hej och god dag eller det e nog ingen god dag.
Ja det var skit länge sen och ni har missat mycket. Men jaja jag har ju typ varit deprimerad i ett halvår nu och det har varit pest och så men nu börjar det bli bättre.
Jag ville ju typ inte leva förut och grät varje natt men sen kom en liten ängel in i mitt liv. Ängel heter Tor och om du läser detta Tor så vill jag tacka dig, du fick mig se på livet med glädje.
Ja han fick mig glad o lyckligt. Han fick mig känna känlor som jag glömmt bort fanns. Men han gjorde slut vilket inte var så konstigt eftersom han var två år äldre men jag tycker iaf att han kunde stannat hos mig. Jag mådde intre så dåligt efter att han dumpat mig men jag grät och det kändes skönt. Han fick mig inse att livet e för kort för att man ska gå och hata sig själv.
Ville bara att ni få som läser skulle veta det!!!!

RSS 2.0