ensam

hej
jag känner mig ensam. lika bra att ni får veta. jag e kär i en kille som inte verkar så intresserad som av mig. jag tror han gillar någon annan. jag känner mig ensam. jag vil bara krama honom å veta att han finns där för mig. när jag tänker efter har jag varit singel i ett halvår. vrf måste man känna kärlek till någon som inte älskar en. kan man inte bara släppa dem känslorna och gå vidare.

Mohahaha

jag har tråkigt. jag e hungrig. jag e trött. jag e ful. jag e konstig. allt e fan hitlers fel. jävla fucking hitler.
nej det e inte hans fel men vi säger det.
hej då

one of us

hej hej
jag ska tydligen sjunga one of us för min skola så nu försöker jag lära mig texten. jag bloggar ju typ aldrig men seriöst aså att sitta framför datorn i timmar och skriva om sin dag aså då har man inget liv iaf jag kollade runt lite på vilka som blogar och det e ju typ bara fjortisar som bloggar. hahahaha då borde inte jag blogga över huvudtaget. ja ni har säker märkt att jag inte e så normal men det e lungt jag e galen men på ett bra sett.
jaja ses

Jaha

nu var det helg ingen o jag har tråkig.
i lördags var jag barnbakt åt min granne Linnéa. hon e 5 år. Vi gick på bio men vi såg nt jag saknar dig som JAG ville, vi såg smurfarna. Jippie. jaja jag var barnvakt åt henne o sen skulle hon hem till sig o jag följde med henne hem. jag låste upp dörren och då gick larmet. ooops..... Linnéa fick panik jag försökte lungna ner henne och jag försökte stänga av larmet. det gick nt o.O jag fick ringa till hennes föräldrar som sa hur jag skulle stänga av det. ljudet var skit irriterande. det var som ett långt pip som aldrig slutade >-< så nu har jag tinitus :(

tråk

tjena världen.
jag vaknade 5 av att min katt satt o jamade precis vid mitt öra. hon var hungrig, typ. så jag gick upp o matade henne sen ville hon inte äta. typiskt. hon sprang upp för trappan och jag gick efter henne. när jag gick in i mitt rum hade hon lagt sig på MIN kudde. så jag har lite ont i nacken nu. jaja jag mår iaf bra.
jag fick skype igår o jag har typ inga kontakter så langa!

aswome :D

tjena världen.
jo jag e glad vilket va ett tag sen. jag mår bara bra o ja livet känns underbart.
jo jag e typ kär i en kille. han får mig att le o så men jag skrattar aldrig :( jag har nog inte skrattat på ett år men iaf ville bara säga att när jag e som galnast mår jag som bäst. mihihi ni skulle bara veta hur bra jag mår XD

hej jorden

jag e på bra humör idag.
jo nu går jag på griddy gård o det e chill men lite mkt läxor bara.
jag har inget mer att skriva så tja då ses om typ hundra år

RSS 2.0