SL och Brandkåren!

Hej!
Idag var SL och brandkåren här på min skola.

Han som kom från SL pratade om säkerhet och vad som händer om man har sönder deras bussar. Det var intressant. Han pratade om kloter mest, det är grymt dyrt att klotra, och om någon kille som klotrade och åkte fast. Han kommer aldrig kunna betalla sin skuld. Det var typ 450 050,000 kr. Hans skuld kommer inte kunna betalla om han inte vinner på lotto eller nåt. Han hade hela livet framför sig men sen började han klotra. Han kommer t ex aldrig kunna köpa bil eller hyra en lägenhet.

Killen från brandkåren pratade om bränder (inte svårt att komma på). Sen fick vi gå ut och prova att spreja med en brandsläckera och att lägga på en brandfilt på en docka som bran på riktigt. Alla var lite rädda innan de skulle släcka dockan men efter ville alla gör det ingen. Det var kul.

Båda var jättebra. Men SL var intressantas att lyssna på och brandkillen var roligast efter som vi fick prova massa saker.

                                                     

Hej då!                        

Det läskigaste som hänt mig EVER!

Gud jag fick nästan panik. Min lillebror var borta. Han kom inte hem från skolan och ingen viste var han var. Jag väntade och väntade men ingen kom hem. Efter 1 timme och 40 minuter blev jag rädd, jag menar tänk om det hade hänt något! Sen efter 2 timmar och 55 minuter, fick jag nästan panik. Fatta rädd jag va. Skulle inte ni bli rädda om erat syskon bara försvann och ingen viste var han/hon var. Min pappa kom hem och han undrade var han var. När pappa sa ´´ Jag går ut och lettar efter honom´´  då var det första jag tänkte på var att se honom ligga på marken med ett stort sår i huvet. Gud, jag var rädd innan men då blev det som att vara med i en skräckfilm. Det kanske inte låter läskigt men han är min lillebror och jag älskar honom om han försvann skulle jag bli helt förstörd. Presic när jag skulle ring Anna (henne kan man alltid lita på) kom pappa in med honom. Han hade varit hos en kompis som han inte drukar vara med. Efter det blev jag lugn ingen. Tur det.

Så länge sen

Hej!
Att jag är aktiv vad gäller min blogg kan jag inte hålla med om. Jag skriver nästan aldrig och det vet ni få som läser min blogg. Ni vet vem jag är och det är det inte många som gör. Därför har jag gjort en lista till er alla som hjälper mig när jag har det svårt eller när ni vet att jag verkligen behöver er! TACK!


Alexandra: Du (och Linnéa) är den som håller mig kvar på min skola. Du vet alltid hur du ska göra mig glad. Du är den som alltid känner mig som en vän.

Linnéa: Även fast du är ny vår klass tycker jag att du har lärt känna oss jätte bra. Du är rolig, snäll och en riktig vän.

Anna: Du är min vän mer än det, min syster. Om jag har problem finns du alltid där och ger mig goda råd. Hur skulle jag kunna klara allt utan dig. Du fyller mitt hjärta med skratt och kärlek. Du är en riktigt syster.

Sofia: Vi gillar samma saker och du har fått mig och se på vissa saker men en ny syn. Dig kan man lita på vad som än händer.

Tilde: Du hjälper mig alltid när jag är ledsen i skolan. Du kan inte gå där i från om man inte är glad och hur mycket man än säger åt dig att man vill vara ifred så stannar du. Det är det bästa med dig! Du hjälper en att förstå att man behöver tala ut.

Julia: Vi har känt varandra enda sen vi var små och det är jag glad för. Du är rolig snäll och positiv. Tack för att du är en så bra vän.

Daniell: Vi är inte jätte bra vänner men jag vill att du ska veta att du är rolig, cool och busig. Vi kan vara med varandra utan att det känns konstigt.

Jonathan: När jag är med dig och de andra killarna på virus är det så kul att bara få springa genom skogen med dig. Och som med Daniell kan vi vara med varandra utan att det känns fel.

Märta: Vi träffades på teatern och nu är vi jätte bra vänner. Alla runt dig har tur, är en glad trevlig och snäll person.

Min familj <3: Behöver jag säga något om er. Ni är BÄST. Även fast jag blir arg på er eller så älskar jag er alltid. Ni har det man behöver för att man ska känna sig trygg och glad hemma.


Ni alla betyder mer för mig än ni kan tro. Tack ni är det bästa med mitt liv. Jag hoppas att ni aldrig kommer ha det svårt. Tro mig det är skit jobbigt att ha det så om man inte har vänner men jag har turen att känna er. I 1-3 hade jag det så men nu är det som bort glömt. Tack!

Snart händer det!!!!!

Hej, hej!
Snart händer det, jag har väntat hela dgen på det! Gissa.
Ni kommer aldrig att tro det men jag ska färja håret!
Jag kan knappt tro det själv.
Men jag vill göra det och jag ska göra det!
Åh.. det är så spännande.
Tänk hur mina klasskompisar ska reagera!
Hoppas att de gillar det.
Men jag ska inte färja det så att det inte går att ta bort.
DET SKULLE JAG ALDRIG GÖRA!
Jag vill ha mitt natuliga hår men ändå prova något nytt!
Det är bara den här gången och ingen mer, det har jag lovat mig själv.
Jag gör det för att jag vill ha något nytt och fint.
Jag ska färja håret röd-brunt.
Det håller sig i ungefär 6 veckor sen syns det inte så mycket.

Före
    
Titta noga hur jag ser ut. Ni kommer inte se det håret på 6-7 veckor.

Efter!

Ser ni nån skilnad?    
Den är inte stor men det är inte samma gamla! 


RSS 2.0