SL och Brandkåren!

Hej!
Idag var SL och brandkåren här på min skola.

Han som kom från SL pratade om säkerhet och vad som händer om man har sönder deras bussar. Det var intressant. Han pratade om kloter mest, det är grymt dyrt att klotra, och om någon kille som klotrade och åkte fast. Han kommer aldrig kunna betalla sin skuld. Det var typ 450 050,000 kr. Hans skuld kommer inte kunna betalla om han inte vinner på lotto eller nåt. Han hade hela livet framför sig men sen började han klotra. Han kommer t ex aldrig kunna köpa bil eller hyra en lägenhet.

Killen från brandkåren pratade om bränder (inte svårt att komma på). Sen fick vi gå ut och prova att spreja med en brandsläckera och att lägga på en brandfilt på en docka som bran på riktigt. Alla var lite rädda innan de skulle släcka dockan men efter ville alla gör det ingen. Det var kul.

Båda var jättebra. Men SL var intressantas att lyssna på och brandkillen var roligast efter som vi fick prova massa saker.

                                                     

Hej då!                        

Kommentarer
Postat av: Linn söderlund

hejsan linn... asow detär såå jätte intressant att läsa din blogg ... kommer man in i ett inlägg kommer man aldrig ut. du skriver så beskrivande och bra. och medellånga inlägg inte för korta och inte för långa... skit bra du är en bra bloggare.

2010-12-19 @ 21:56:37
URL: http://stallbarn.blogg.se/
Postat av: linn

Tack Linn S.

Snällt, har du blogg?

2010-12-23 @ 17:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0