Så mycket BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Tänk att det finns en fadrik i califorien som doppar insekter i chocklad!!! Jag låvar det är sant, om ni inte tror mig så gå in på: Foki.blogg.se där finns det till och med bilder. Hur kan nån gilla det, en doppad insekt i chocklad!!! Så äkligt och hela idèn är helt dum tycker jag. Jag vill inte äta chocklad på minst två år efter det här. Det är så mycket BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!


     Hej då alla bloggisar!
     Linn

Kanske ska bli förfatare?

Hej förlåt att jag inte har skrivit nåt på sista tiden. Jag vill bli förfatare, en förfatare skriver på dator och jag älskar att skriva på dator. Ni kan väl skriva en komentar till min text. Här är den´´En gång för länge,läng sen fanns en planet. Venons hette planeten. Den var mindre än jorden men inte störe än månen. Det fanns en vulkan på Venons, vulkanen Kiras. Folket var grå, hade en fisk fenna på ryggen och stora svarta ögon. Men en dag började rök stiga, vattnet koka och berg rassa. Sen hände det, vulkanen Kiras fick ett utbrot. Lavan sprutade vilt och  brännde upp både skog och hus. Folket sprang för livet men mer än halva folket blev offer för lavan.
Jag vet att det är konstiga namn men sagan är väl bra?


      Hej då alla bloggisar!!!


Alice Från Egypten!!!

Hej alla bloggisar!
 Jag träffade en jätte snäll tjej på mitt hotell i Egypten. Hon heter Alice och har brunt långt hår, det är lite vågit också.  Vi är jätte bra kompisar. Det var lite synd för när jag skulle åka hem hade vi inte fått varandras telefon nummer och dem skulle åka ut med båt tidigt på morgonen. Så dan inan gick jag och min pappa till hennes rum och fick hennes nummer. Det kändes skönt att få Alice nummer. Det är lite svårt att träffa henne, hon bor i Göteborg och jag i Stockholm eller om man ska vara ordentlig så bor hon 3 mil från Göteborg, men åt vilket håll vet jag inte.


    Hej då alla bloggisar!!! 

Morfars lägenhet! 5/1 2010

 Hej på er allihop, min morfar håller på flyttat till en lägenhet i Nynäshamn. Jag och min familj hjälper honom att flytta. Vi bor på ett hotell två kvarter bort från hans nya lägenhet. Hotellet heter Skärgårds hotell, temat är havsbåt. Det känns så man bor på en båt inte ett hotell. Det är verkligen havsstil. Det vär väldigt smart att bo så nära morfars nya lägenhet, då slipper vi åka/gå så långt.


RSS 2.0