Talang jakt!!!

Hej!
Förlåt att jag inte bloggade om det här igår men jag var för tröt. I fredags var det talang jakt i skolan. För er som inte vet vad är så är det när man tävlar i mim eller live. Mim är när man dansar eller mimar till en låt och live är när man t ex sjunger eller spelar teater. Jag var med och tävlade i mim, jag dansade. Tyvärr kom jag inte ens tvåa. >_< Men det gör inte så mycket. För jag vann första pris föra året. Ni vet vad de säger: man kan inte alltid vinna. En sak tycker jag var lite konstigt, de sa inte vem som kom trea. A det var i alla fall jätte kul att vara med.


Hej då!!!

Ps. Det är bara fem dagar till skolavslutningen!! Jippi! Ds.

Ut låst!!!

Hej!!
Idag hände en kul grej, eller kul var det inte. Gissa en gång, a just det jag kunde inte komma in!!!
Jag gick hem med min lillebror och sen så skulle jag låsa upp helt enkelt. Då hände det. Det var helt omöljligt att få upp dörren. Vi var ute låsta i två timmar sen kom mamma hem. Skön att få komma in till slut. Under tiden gick jag på styltor och hoppade stutsmatta, min lillebror hade så tråkigt att han till slut börja sova!!!

A det var allt!
Hej då!


                                      En bild på hur det känns att bli ute låst!


                       Arg men gullig hund. Eller hur?

Tvärtomdag!!!!

Hej!!
På fredag är det tvärtomdag i skolan. Det ska bli jätte kul tycker jag!
Killarna ska vara tjejer eller ha klädderna back och fram. Det gäller samma för tjejerna eller a ni fattar. Jag ska klä mig som en kille. Jag ska ha en sönder klippt vante där bara fingrarna syns, en brun träja med Jimmy Hendriks ( känd gitarlist) och pösiga byxor.


  Oj mamma ropar måste gå.
   Hej då!

FLEX FEST!!!

Hej alla!
Igår hade jag fest med några från min dansskola. Det var jätte kul! Vi hoppade stutsmatta och spruttade vatten på varandra samtidigt! Det var så kul aså!!!! Alla hade så kul, vi åt jordguddar och annan frukt som vi la i chocklad! Oj vad det var gott! Allt blev som jag ville!




                                           Här är en bild på det!!!!


               Hopp, hopp i det blöta! Tjejen med rosa kjol är jag :)
              
  Som sakt alla har kul! 
 
 

Efteråt var alla dyngsura!!
Hej då!

Nu blir det fest!

Hej!
Idag ska jag ha fest med mina FLEX kompisar. Det ska bli så kul! Alla mina kompisar från FLEX kommer, det är Sofia, Ida och Anna. Anna går inte på FLEX men hon är min vän så varför inte. 



 Lite bilder på FLEX deras dansare!
    Här är en av danslärarna! Hon är jätte bra!

 Och här har vi några riktigt bra tjejer.



Det var allt!
Hej då

Vill ha en header!

Hej alla bloggare!
Jag vet att mitt tema på bloggen är så snyggt men jag har den tills jag ficksat en header. Det finns inga klara teman som är snygga! Kan någon hjälpa mig med det??? SNÄLLA! Det vore jätte snällt om någon skulle vilja det. Man kan göra så mycket med en header. Skriv en komentar till mig så börjar vi på en gång!!!!!

 Hej då!

Mår litte bättre nu

Hej nu mår jag litte bätrre. Jag kan nog gå till skolan imorgon. Jag är litte snorig forfarande men det går bort. Det var allt jag ville berätta.


Hej då!

Sjuk

Att vara sjuk är dö trist. Man kan inte göra något kul. Det suger. Jag känner mig för sjuk för att blogga mer.



                             Den här bilden vissar precis hur jag mår



       Det är ett under att jag orkar skriva!


Show time!!!

Hej, hej alla bloggare!
Igår hade jag show på FLEX! Det gick jätte bra och killen jag skrev om i mitt föra inlägg log och busade med mig. Jag tror vi kan passa bra tillsamans. I skolan har jag tänkt på honom hela tiden men nog om det. Som föra året var jag ju med i två grupper, det var jag i år ingen! Det var Street och DISCO.


Hej då!

Ps. Jag ska kanske bara kanske flytta till Valentuna. Men det tror jag inte för det är bara jag som vill det. Där går jag och dansar, min bästa kompis bor där och den här killen bor där och går i samma skola som min bästa kompis! Ds

FLEX!!!

Hej!
Idag hade jag generalrepition på FLEX (min dansskola) Jag är med i två grupper, DISCO och Street. Det är show imorgon alltså på söndag. När vi övade såg en kille på mig ganska länge, vad betyder det. Han busade med mig föra terminen och då blev jag litte sur på honom,han kallade vår Streetgrupp för Sprittgrupp, han kanske kände ingen mig och ville se om det var jag. Jag är litte närvös inför imorgon.



Hej då!!!
Vi får se hur det går på showen!

Ny blogg!!!!!!!!!!

Hej min kompis har gjort sin egen blogg! Den heter katttokig.blogg.se den har inte så många inlägg men är nästan lika bra som min. Om ni gillar min blogg kommer ni att gilla hennes med. Hon skriv nästan sanna saker som jag men ändå inte. Hennes tema är jätte fin och den passar henne.

Så var det inte tänkt

Hej!
Det hände världens pinsammaste grej iskolan idag. Förut var jag kär i Ludde och det hade jag skrivit det här på min blogg. Jag hade matteprov och det gick ganska bra men det tyckte inte jag, så då sa jag att jag skulle blogga om hur dålig jag var på matte och då sa Ludde att han hade vetat om min blogg jätte länge och han sa att han läst varje inlägg. Skit tänkte jag. Han hade läst allt jag skrivt om a ni vet. Alla som inte ska läsa min blogg gör det!!!! Det var sjukt pinsammt!!! 


                                                 Jag tror inte någon skulle vilja vara mig nu.

Varför nu???????????????

Hej nu var det ett tag sen jag skrev. Men det har inte hänt nåt intressant som jag skulle kunna skriva om.
Igår fick jag veta en jätte trist sak om min  lärare. HON SKA SLUT!!!!! Min lärare ska börja på en annan skola efter sommarlovet. De som sköter skolan har frågat efter henne jätte länge. Varför kan hon inte sluta när jag slutar 5:an? Det skulle vara mycket bättre för alla. För de som gått på gula har bytt lärare typ 4 gånger!!! Så nu ska de bytta ingen. Vi kommer ha en annan fröken som Johanna (min lärare) säger är lika bra.






RSS 2.0