Tillbacks Från Egypten

Hej hej hallå! Nu är jag hemma ingen från Egypten. Jag var i Sharm El Sheikh. Det här året firade jag jul på ett konstigt sätt. Jag var ute i öknen med beduinerna. Beduiner är ett folk som bor ute i öknen. Men iallafall, vi åkte fyrjuling ut till beduinbyn och sen var vi där hela dan. Vi fick mat där och sen var det en show. Det sissta nummret var en fakir, jag tyckte han var läskig så jag gick där ifrån. Han låg på en spikmatta och sen hade han en på magen och så fick folk från pubbliken gå på honom. Det tyckte jag var obehaglit. Jag får står inte hur han stud ut, hur kan man göra så mot sig själv. Men annars var det jätte trevligt i Egypten.


        Hej då alla bloggisar!!!

Egypten imorgon!

Hallo! Imorgon kl 03:30 ska jag gå upp, 04:00 ska jag vara på flygplatsen och 04:30 åker planet. Jag kommer bo på ett tre stjärnit hotell. Men jag vet inte vad det heter. Vi, mamma pappa och min lillebror, kommer fram kl 12:00 på dan. Då har vi tid att packa upp och bada i poolen, eller poolerna det finns rät många pooler. Det ska bli så härligt i Egypten.


       Hej då alla bloggisar.

SKA FLYTTA TILL SKÅNE!!!

Imorgon ska en av mina kompisar flytta till skåne. Det är så sorligt att hon ska flytta. Hon ska inte flytta långt bort bara till SKÅNE. Den 15 dec vecka 51 flyttar hon. Alltså imorgon! Emma heter hon och hon har vitt hår och är jätte snäll. Jag kommer sakna henne så mycket. Men det positiva är att jag har hennes modil nummer. Då kan vi hålla kontakten. Jag fatt inte att hon är borta imorgon, det kommer kännas så tommt utan hennen. Jag bor i Stockholm och hon ska flytta Skåne.


  Flytta till Skåne eller bo på en måne

Dansshow!!!

Hej ingen. Idag 6/12 har jag haft dansshow. Jag hade uppvisning med FLEX. Jag är med i två grupper, suger disco och the boys ar back street. Först dansade jag med streeten och sen med discon. Det var jätte kul. Men det blev lite joddigt för det är tre shower och båda mina grupper är med på alla shower. Så jag upptrede 6 gånger.Lite joddigt.


                 Må så gott igelkott.   :)

Idag 1/12

Hej! Idag är det den första december.Vilket betyder chokladkalender julkalender & julpynt. Julkalenden i år är ganska bra tycker jag. Julkalenden förra året sög. Skägget i brevlådan ,den var jätte tråkig till och med namne är tråkigt. Boring med stort B. 


          Tack och hej, choklad till mig!

RSS 2.0