I bilen fortfarande!

Hej efter 3 är vi forfarande inte frame!!!!!!
Men vi börjar komma närmare och det är bara 8 mil kvar, eller bara och bara det är ganska mycket men ändå.

Idag har jag åkt 40 mil! Usch, det är alldeles för mycket för mig. Jag kan väl åka genom hela USA också.


Orkar inte mer och min lillebror vill ha datan.
Hej då!!


I bilen och har tråkigt

Hej ignen.
Nu sitter jag i bilen och har dö tråkigt. Så jag tänkte blogga lite. Som ni märker verkar det jätte tråkigt men det är vädrets fel. Hade det varit sol kunde vi åkt flåtte, gå på vatten land och mycket mer och så regnar det. Jag blir i allafall inte blöt eftersom jag är i bilen.


Ska kolla på två andra bloggar nu sodas.blogg.se och hannizi.blogg.se. Det är mina grannars bloggar.


Hej då!

Campa i stuga. >-<

Hej!
Nu var det ett tag sen. Jag är och campar i stuga. Kul va? Nej det är inte riktig camping efter som vi inte bor i tält, men vi har kul ändå. Nej där ljög jag, det regnar och är grått. Det är därför vi bor i stuga och om vi hade bot i tält skulle vi frysa ihjäl.  9 grader kalt på morgonen och kvällen, hur kul är det då att sova i tält. Det ska vara minst 14 grader för att kroppen ska trivas när man sover. Så ni fattar vad kalt, 11 grader hade jag klarat men 9. Det är ganska lite där imellan men ändå det märks jätte mycket.


   Hej då.                   

Gröna Lund!!

Hej nu var det ett tag sen.
Förlåt att jag inte skrivit men jag har gjort så mycket.

1. Jag var på gröna lund igår och jag åkte Tilt för fusrsta gången. Den var ganska läskig, jag menar den luttar ju fram! Fast andra gången var det härligt på något sett. Det jag åkte mest var fritt fall och Tilt.
Saker jag inte åkte: Nyckelpigan, Lycktan, alla barn grejer och kvasten.

2. Jag har varit hos min morfar. Det var jätte trevligt. Vi gick på stan och sen sov vi över där för att det var tänkt att vi skulle gå på Medeltidsdagarna men de var nästa vecka. >_<

3. Jag är helt klart tok kär i min kille. Aså det är lite läskigt. Jag drömde om honom och så har jag inte hans nummer. Jag ska ringa runt och kolla Gula sidorna om jag måste. Fast jag vet ju inte hans efternamn!!! Vilken svår kärlek.



                   Hej då alla!
                    Den här bilden är för dig, min kille alltså.

Husarö

Tja!
Nu har jag komit hem från Husarö. Det är ett läger man som man får lära sig att överleva i naturen. Det var jättekul vi sov i tält och gjorde vår egen mat! Man fick inte ha med mobil, dator, ihop eller ifhone. Det var bra om man fick det skulle typ alla sita och hålla på med mobilen.

Det var lite läskigt näst sista dagen. Det började BRINA I SKOGEN!!!!! 50 meter i omkrets.Läskigt va?
Vi skulle diska och helt plötsligt kom staben (högsta ledarna) springande från alla håll och kanter med stora vattenbunkar. Då började jag bli lite rädd. Men när alla ledare skrek att vi skulle springa upp till köket fick jag nästan panik! Jag menar tänk er att det blir en skogsbrand nära ert tält och ni vet inte vart ni ska.

Men annars hade vi jätte kul vi hade tema värled runt på en vecka. Vi hade en olympiad och mitt lag (Italien) kom trea. Alla hade jätte kul.


Hej då!

Ps. Träffade en snygg kille där. Vi blev ihop! ^_^


RSS 2.0